sâmbătă, 26 februarie 2011

Războiul dintre Chişinău şi Tiraspol

Nu e o reiditare a evenimentelor care a avut loc în 1992 este doar un război grandios fotbalistic care va avea loc mîine între echipele din Chişinău Dacia şi Zimbru contra F.C. Tiraspol şi respectiv Sheriff Tiraspol în cadrul etapei cu numărul XXIV a Diviziei Naţionale!

Dacia Chişinău - F.C. Tiraspol

Dacia în postură de lideră a campionatului va întîlni echipa care a început cel mai bine acest retur învingînd în primele 2 meciuri Olimpia Bălţi şi Nistru Otaci cu acelaşi scor de 4-0 ! Dacia după părerea la mai mulţi experţi intră mai greu în acest retur şi nu confirmă pînă cînd, totuşi eu dau prima şansă chişinăuenilor care au orgoliu rănit dup meciul din turul campionatului care s-a încheiat nedecis 0-0 !

Sheriff Tiraspol - Zimbru Chişinău

Derbyul celor mai titrate echipe a Moldovei cred că se va desfăşura ca de obicei într-o luptă fără compromis. Zimbru a început foarte bine a doua parte a campionatului obţinînd 2 rezultate pozitive cu Academia  şi Costuleni de partea cealaltă Sheriff au avut tupeul să se împedice de lanterna roşie Sf. Gheorghe Suruceni! Va fi deasemenea un meci interesant, rezultatul e greu de prezis însă pronosticul meu va fi că meciul se va termina cu un egal

Alte meciuri a etapei!

GĂGĂUZIA Comrat - RAPID Ghidighici 1-2 (Custurov 23 - Bugneac 85, Maximov 90)
ACADEMIA UTM Chişinău - MILSAMI Orhei
FC COSTULENI - ISKRA-STAL Rîbniţa
DACIA Chişinău - FC TIRASPOL
NISTRU Otaci - OLIMPIA Bălţi
DINAMO Bender - SFÎNTUL GHEORGHE
                                                                      Sursa :  teutvasile.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu